Angelwax Enigma SchampooAngelwax Enigma Ceramic Infused Schampoo har tillverkats med den senaste keramiska tekniken. När den används regelbundet kommer de keramiska molekylerna i Enigma schampot att bindas till fordonets yta och en skyddande beläggning bildas över dess yta. Med utmärkt rengöringsförmåga lägger Angelwax unika formulering ytterligare ett lager av keramiskt skydd utöver din befintliga Enigma keramiska Wax eller annat keramiskt skydd. Detta extra lager kommer ytterligare att förbättra ditt fordons utseende och öka beläggningens livslängd. Angelwax Enigma Schampoo ingår i det unika ENIGMA sortimentet av keramiska produkter som kommer att föryngra ytor skyddade med Enigma Ceramic Wax och/eller andra keramiska skydd.

Användning: Tillsätt 3 till 4 kapsyler av ENIGMA Schampoo i en hink med rent rent vatten och tvätta, skölj och torka noggrant.

TIPS: Efter rengöring av fordonet med Angelwax ENIGMA Schampoo behandla med ett lager av ENIGMA QED Keramisk Spray eller applicera ett lager av Angelwax ENIGMA Ceramic wax för det ultimata skyddet.