Craft Teamwear

Craft hyllar allt som lyfter atleters förmåga, både för individen och kollektivet. Lagsport handlar om att bygga styrka och snabbhet, utvecklas som atlet och njuta av spänningen i spelet. Det handlar också om en smittsam laganda där man ger och får erkännande från lagkamrater och tränare. High-fives, klappar på axeln och gruppkramar. Att fira små och stora framgångar tillsammans. We make it possible!

Med en livslång passion för sport kombinerat med stort intresse för innovation, design och funktion har Craft skapat Teamwear för elitidrottare och vardagshjältar - män, kvinnor, tonåringar och barn. Under decennier har Craft lärt känna alla element inom lagsport. Inte bara väderelementen regn, vind, värme, kyla och lera - utan också de känslomässiga elementen såsom segerns sötma och nederlagets beska.

Craft är känt för sportkläder till de tuffaste individuella sporterna, utvecklade i samarbete med atleter inom världseliten. Med samma dedikation, kunskap och erfarenhet skapar Craft sina lagkollektioner. Fokus ligger alltid på funktion och material i världsklass. Därför står Crafts utvecklingsarbete aldrig stilla. Med varje ny kollektion är målsättningen att ytterligare lyfta lagandan och stoltheten över att representera lagfärgerna under alla årstider - träning som tävling!

Detta sortiment passar även till privatpersoner eller företag. Behöver ni hjälp med tryck av produkterna eller vill sälja ert färdigtryckta sortiment till medlemmar och supporters i webshopen? Kontakta oss för mer information.